11 Eki 2013

Egzersiz Çubuğu ( Gym Stick )




Sopa ve Elastik bantların birleşimi sonucu ortaya çıkan yeni nesil Fitness ekipmanı olan Gym Stick ile Tüm vücut kaslarını kombine olarak çalıştırabildiğiniz den dolayı her kas grubu için ayrı ayrı egzersiz yapmanıza gerek kalmıyor.

Direnç Seviyesi ayarlanabilir elastik bantları sayesinde Hiç spor yapmamış olanlar, Bayanlar, Gençler ve Hatta Profesyonel sporcuların bile kullanınca vaz geçemeyeceği Gym Stick ile Güç, Denge, Dayanıklılık, Koordinasyon ve Kas Kütlesinin artmasının yanı sıra operasyon sonrası rehabilitasyon amaçlı Gym Stick kullanılabilir.
Sabit bir yere takılmış Direnç lastiğine Omuz askısı ile sırttan bağlantı sağlayarak Vücudunuzu bir dirence karşı koyarak antrenman yapmak için tasarlanmış egzersiz aletidir.

Direnç Bandı ile dirence karşı koyarak antrenman yaptığınızda Sürat, Denge, Koordinasyon, Patlayıcı Kuvvet ve kuvvet te devamlılığı artırmak için amatör ve profesyonel sporcuların kullanabileceği gibi çocuklar, gençler, bayanlar ve spora yeni başlamış kişiler içinde Sürat, Denge, Koordinasyon’u geliştirmek için eğlenceli bir Fitness egzersiz aletidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder